PONY AANMELDEN   
 
 

 Aanmelden  

De inschrijving voor de 2017 veiling is geopend. U kunt uw pony heel eenvoudig aanmelden via het digitale aanmeldformulier op deze website.

 Aanmeldtermijn en spelregels 

Het is belangrijk om goede foto's mee te sturen, omdat veel potentiële kopers vooraf een duidelijke selectie maken op basis van wat ze zien. Klik hier voor de selectiecriteria. Bij te veel gelijksoortige aanmeldingen geldt de datum van aanmelding als bepalend. Hoe eerder aangemeld hoe meer kans dat uw pony geselecteerd wordt. 

Pony’s die in ruime mate aan de eisen voldoen worden DIRECT na aanmelding geselecteerd. Daar waar een ruimer aanbod van is vindt de selectie net na de sluitingsdatum plaats.

 Kosten inschrijven 

Inschrijfgeld: 25 euro per pony (bij voorkeur voldoen binnen een week na de inschrijving, maar in ieder geval uiterlijk op de sluitingsdatum van 7 oktober).Ons bankrekeningnummer is NL69 RABO 0106582607. Als het inschrijfgeld niet op tijd is bijgeschreven wordt de pony niet geselecteerd. 

 Opslagpercentage 

Het opslagpercentage over het verkoopbedrag is 6%, zowel wanneer de pony verkocht wordt (dan betaalt de koper) als wanneer de verkoper de eigen pony terugkoopt (dan betaalt de verkoper). Het bedrag dient men te voldoen op de veiling.

 Inschrijfgeld overmaken 

Nadat u uw pony aangemeld heeft, kunt u het inschrijfgeld overmaken op
 bankrekeningnummer NL69 RABO 0106582607 onder vermelding van de naam van de pony en uw eigen naam. Mocht de pony niet geselecteerd worden, dan krijgt u het inschrijfgeld teruggestort.

Met vriendelijke groet,

Stichting Shetland Pony Select Sale