WELKOM   
   
 

Wij heten u graag van harte welkom op de website van de Shetland Pony Select Sale. Hier vindt u alle informatie over de jaarlijkse veiling.

De eerstvolgende Select Sale is op
29 oktober 2016 om 10:30 uur. U kunt de pony's bezichtigen vanaf 9 uur.

Klik hier voor een overzicht van alle pony's.

 Ons doel 

De Shetland Pony Select Sale is bedoeld om de Shetlander te promoten in binnen- en buitenland. Via de veiling creëren we enerzijds een platform voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve shetlander, want door de strenge selectie, kunnen we u de crème de la crème aanbieden van de pony's die beschikbaar zijn voor verkoop.
Anderzijds bieden we eigenaren de kans om hun pony aan een internationaal publiek aan te bieden. Echt een buitenkans! Dus heeft u een kwalitatieve pony die u graag wilt verkopen? Kijk dan eens bij de selectiecriteria of uw pony in aanmerking komt. Wanneer de inschrijving geopend is, vindt u hier ook een aanmeldingsformulier, waarmee u uw pony aan kunt melden.

 Vrienden van de veiling en sponsoren 

De Shetland Pony Select Sale wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren, de vrienden van de veiling en vele vrijwilligers.  Heeft u interesse om uw naam als sponsor aan de Select Sale te verbinden? Klik dan hier voor meer informatie over de sponsormogelijkheden of neem gerust contact met ons op.