Aanmelden veilingpony

Via onderstaand formulier kunt u uw pony digitaal via deze site aanmelden. Het formulier kunt u ook meteen via deze website naar ons versturen, door op de knop 'verzenden' te drukken als u klaar bent. De foto's van uw pony verstuurt u vervolgens apart per e-mail. U krijgt van ons altijd bericht of de pony geselecteerd is voor de veiling. 

Aanmelden kan tot 7 oktober 2022.


Om uw pony aan te melden dient u de volgende stappen te doorlopen:


  • Vul eerst onderstaand aanmeldingsformulier volledig in. Staat er een vraag die niet van toepassing is en die u dus niet kunt invullen? Dan vult u hier n.v.t. in. Alle velden dienen gevuld te zijn voor u het formulier kunt verzenden.
  • Klik daarna op de knop verzenden.
  • Mail dan mooie digitale foto's (bij voorkeur minimaal 1 MB) van uw pony onder vermelding van uw naam en die van de pony naar ons emailadres informatie@shetlandponyselectsale.nl
  • Indien een merrie als drachtig aangeboden wordt, dient u een geldig dekbewijs te hebben en een getekende drachtigheidsverklaring van uiterlijk 10 oktober 2022. Klik hier voor een voorbeeld van een drachtigheidsverklaring. 
  • Maak uw aanmelding definitief door € 25,00 te storten op banknummer NL69 RABO 0106582607 ten name van Shetland Pony Select Sale. Mocht uw pony niet geselecteerd worden, dan ontvangt u dit bedrag retour.

Neem contact met ons op