Ghatika van Stal 't Bogerdje

Bloedmooie zwarte mini kroonmerrie uit topbloedlijn, gedekt!
Stunning black crown minimare from top bloodline, covered!

Geslacht - gender : merrie - mare
Geboren - born : 18-06-2013
Kleur - colour : zwart - black
Stokmaat - height : 83 cm
Vader - father
Xeno van Stal 't Bogerdje
1e premie - 1st premium

Moeder - mother
Chananya v. Stal 't Bogerdje
1e premie kroon - 1st premium crown

Complete afstamming - Full pedigree 
Klik hier - click here
Keuringsresultaten - show results
Jeugdpremies - 2 x 2e premie - 1e premie
Youthpremiums - 2 x 2nd premium - 1st premium

Omschrijving - Description:

vlag klein  NLpng Ghatika van Stal 't Bogerdje; schitterende 1e premie kroonminimerrie uit beeldschone bloedlijn, gedekt!

Ghatika is een schitterend gefokte minimerrie met een 1e premie die inmiddels al kroon is. Ze bracht twee veulens van de tophengst Flexability van de Colorstable en is ook weer gedekt door deze hengst. Ghatika is een dochter van de best fokkende Xeno van Stal 't Bogerdje, moeder is een eerste premie merrie van de oud nationaal maatkampioen en kampioen in tuig Paul van de Heul. Diverse keren zien we ook het bloed van de preferente topvererver Narco van de Uitweg terug in de pedigree.

engelspng  Ghatika van Stal 't Bogerdje; stunning 1st premium crown minimare from amazing bloodlines, and she is covered!

Ghatika is a very good 1st premium crown mini mare. She gave this year and last year foals of top stallion Flexability van de Color Stable and is covered again by this former National Champion. Gathika is a daughter of the very good breeding Xeno. Dam is a first premium mare from Paul vd Heul, national champion middle size in showing and in harnass. Several times we see the preferent stallion Narco van de Uitweg in his pedigree,