Je t'Aime van Stal Nieuwemoed

Waanzinnige kans, deze zwartbonte grote drachtige merrie uit absolute topstam!
An amazing chance, this piebald large mare with a dream pedigree ánd in foal!

Geslacht - gender : merrie - mare
Geboren - born : 28-04-2015
Kleur - colour : zwartbont - piebald
Stokmaat - height : 97 cm
Vader - father
Zwartbont van de Kortenhof
1e premie - 1st premium

Moeder - mother
Odette van Stal Nieuwemoed
1e premie kroon -1st premium crown
Complete afstamming - Full pedigree 
Klik hier - click here
Keuringsresultaten - show results
Enterpremie - 1e premie
Y
outh premium - 1st premium

Omschrijving - Description:

vlag klein  NLpng Je t'Aime van Stal Nieuwemoed; waanzinnige kans op een prachtige groot en subliem gefokte drachtige zwartbonte 1e premie merrie!

Misschien wel de klapper van de veiling 2019! Wat een kans, deze jonge, top en groot gefokte zwartbonte 1ste premie merrie! Deze prachtige Je t’Aime is een halfzus en jaargang-genoot van de bekende Joep van Stal Nieuwemoed. Beiden hebben de veelvoudig 1ste premie hengst Zwartbont van de Kortenhof als vader. De moeder van Je t’Aime is een 1ste premie dochter van de topfokhengst Ventum van het Ponystalleke en daarmee een halfzus van Cazz, nationaal kampioen. De moederlijn gaat teug op de bekende kroon preferente kampioensmerrie Youri vd Horst, kleindochter van Mantle of Marshwood.
Je t’ Aime kreeg een 1e premie op 8 oktober in Bunschoten en is dragend van de bestfokkende 1e premie hengst Hidde van de Schanshoeve, van wie ze dit jaar ook een zwartbont veulen had.

engelspng  Je t'Aime van Stal Nieuwemoed; amazing opportunity, this stunning and outstanding bred piebald large topmare, in foal!

Maybe the most attractive pony in the auction 2019. This superb bred young piebald mare, who received a 1st premium, is a real chance! Sire is Zwartbont van de Kortenhof, 1st premium, top trotter and 105 cm. Dam is a 1st premium mare from top stallion Ventum van het Ponystalleke. Je t’Aime is closely related tot he famous champion stallions Joep (v. Zwartbont) en Cazz (v. Ventum) van Stal Nieuwemoed. Damline goes back on champion mare Youri van de Horst, granddaughter of Mantle of Marshwood. Je’ tAime is in foal of 1st premium piebald Hidde van de Schanshoeve and had a pieblad son of him this year.