Miley van Gelre

Unieke kans op supergefokte grote maats merrie, moeder algemeen en erekampioen uit de Gelrefokkerij!
Unique opportunity, super bred large size filly, who's mam is Overall and Honourchampion, from the Gelrestud!

Geslacht - gender : merrie - mare
Geboren - born : 12-06-2018
Kleur - colour : zwart - black
Stokmaat - height : 
nog te meten - to be measured at the auction

Vader - father
Berno van de Pelgrim
1e premie preferent - 1st premium preferent

Moeder - mother
Danique van Gelre
1e premie kroon - 1st premium crown

Complete afstamming - Full pedigree 
Klik hier - click here
Keuringsresultaten - show results
enterpremie - youth premium

Omschrijving - Description:

vlag klein  NLpng Miley van Gelre, unieke kans op een fantastisch gefokte merrie met superafstamming uit algemeen en erekampioen van de succesvolle Gelrefokkerij!

Miley is een fraaie zwarte 1,5 jarige merrie die uit de succesvolle "Gelre" fokkerij komt. Ze heeft een super afstamming haar vader is de preferente en nationaal kampioen Berno van de Pelgrim. Moeder is de 1ste premie kroon merrie Danique van Gelre. Danique is algemeen kampioen en erekampioen geweest in Scherpenzeel. Danique heeft een excellente pedigree want haar vader is de extra fokkende hengst Skerry van Geldersoord. En moeder is de kroon-preferente keuringstopper Winx van de Bengd. Danique is dan ook een halfzus van de Kampioenhengst Enrique van Gelre. Dit is de kans om een fokproduct uit de zeer succesvolle "Gelre" stal te kopen!

engelspng Miley van Gelre; unique opportunity to get an amazing bred mare from a Overall and Honourchampion, from the succesful Gelrestud!

Miley is a good black yearling from the succesful stud “Gelre”. She has a top pedigree. Sire is pre-ferent and national champion. Dam is 1st premium crown from the extra breeding sire Skerry van Geldersoord. Dam is the famous Winx van de Bengd, crown en preferent and many championships on her list. Winx is also the mother of the Honour Champion 2019 of the stallions, Enrique van Gelre.