Ony van de Horsthoeve

Geslacht - gender : merrie - mare
Geboren - born : 24-04-2020
Kleur - colour : zwartbont - piebald                  Stokmaat - height : 87 cm
Vader - father
Vesper van de Zandkamp
Moeder - mother
Trendy van de Horsthoeve Kroon / Crown
Complete afstamming - Full pedigree 
Klik hier - click here
Drachtig met bewijs / In foal with evidence    Keuringsresultaten - show results
Enterpremie, 2e premie
Youth premium 2021, 2nd premium


Omschrijving - Description:

vlag klein  NLpng Ony van de Horsthoeve

Ony is een mooie kleinemaats merrie van 87 cm. Een talentvolle zwartbonte topper voor de toekomst, die goed kan bewegen. Ze liep in 2023 op kop op de keuring in Scherpenzeel en kreeg een 2e premie. Vader is de mooie zwartbonte eerste premie hengst Vesper vd Zandkamp, die sterk fokt en moeder is eerste premie merrie Trendy vd Horsthoeve. Deze vos van 96 cm bracht al 15 veulens en, als het wordt aangevraagd, is ze dan ook dik preferent. Ze is volledig gefokt op de L.H. bloedlijnen. De moederlijn gaat terug op de top fokmerries Valetta L.H en Samber Sherborne. Ze is gedekt op 17 juli en met bewijs drachtig van de 1e premie mini HippĆ³phae v.h. Landgoed.


engelspng Ony van de Horsthoeve

Ony is a nice small size mare, a talented piebald for the future with good movements. She was recently classwinner in Scherpenzeel and received a second premium. Sire is topbreeder Vesper van de Zandkamp, piebald with first premium (92 cm). Dam is a chestnut 1st premium crown mare of 96 cm.

She already gave 15 foals with good show results and enough points gathered to apply for preferent.

She is fully bred from L.H. lines going back on the top breeding mares Valletta L.H and Samber Sherborne. Ony is with evidence in foal from the 1st premium bay mini HippĆ³phae v.h. Landgoed.