After Sales Service   engelspng  duitspng  franspng

Voor de mensen die op de veiling één of meerdere pony's hebben gekocht, bieden we als organisatie diverse vormen van After Sales Service. Met name voor kopers uit het buitenland kan dit uitkomst bieden, maar ook voor de Nederlandse klant die het transport niet meteen kan regelen, hebben we pasklare oplossingen. We bieden de volgende servicemogelijkheden:

Tijdelijk verblijf: 

U kunt de pony na aankoop in overleg tijdelijk (op eigen risico) stallen op de veilingaccommodatie van Stal de Lagevoort. Uw pony verblijft in een ruime stal en krijgt een uitstekende verzorging. De kosten hiervoor zijn 5 euro per dag. Merries met veulen aan de voet kosten 6 euro per dag.

Transportmogelijkheden: 

Het is ook mogelijk om de door u aangekochte pony thuis te laten brengen. De transportservice van Stal de Lagevoort kan dit voor u regelen. De kosten hiervan zijn 1 euro per kilometer, exclusief bijkomende kosten, zoals tolwegen e.d. Het risico tot en met het moment van aflevering, is voor de eigenaar.

Exportdocumenten: 

Er is een stamboekinspecteur aanwezig om aan het eind van de dag (op verzoek en tegen betaling) de door buitenlanders aangekochte dieren te inspecteren ten behoeve van het gereedmaken van het ITC exportdocument van het NSPS (kosten document € 24,25) van het NSPS.

Let op:

De SPSS organisatie verzorgt ter plekke dus een ITC (Internationaal Transfer document), dat nodig is tussen stamboeken van diverse landen. Andere exportpapieren moeten door de koper worden verzorgd, de organisatie kan desgevraagd ondersteuning verlenen. Heeft u nog aanvullende wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op.