Welkom engelspng  duitspng  franspng

Wij heten u graag van harte welkom op de website van de Shetland Pony Select Sale. Hier vindt u alle informatie over de jaarlijkse veiling van topkwaliteit shetlanders.

De eerstvolgende veiling is op 29 oktober 2022.

SHETLAND SELECT SALE 2021 AFGELAST

Helaas zal de Shetland Select Sale ook in 2021 niet doorgaan. Vanwege de verkoop van de veilinglocatie gecombineerd met nog steeds na te leven beperkende corona maatregelen is het helaas niet mogelijk dit jaar de veiling goed te kunnen organiseren. Maar in 2022 gaat dat zeker weer wel gebeuren. De organisatie gaat op zoek naar een goede accommodatie voor 29-10-2022.  Wij hopen op uw begrip. Noteer vast de datum 29-10-2022, want dan gaan we weer een fantastische Shetland Select Sale voor uw organiseren. U mag dan niet ontbreken.  Vrienden die al vriend zijn geworden voor 2020/2021 ontvangen gratis een vriendenkaart voor 2022.

Terugblik veiling 2019:
klik hier voor de nieuwsbrief met een terugblik op de bijzonder geslaagde veiling van 2019.


Doel Shetland Pony Select Sale
De Shetland Pony Select Sale is bedoeld om de Shetlander te promoten in binnen- en buitenland. Via de veiling creëren we enerzijds een platform voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve shetlander. Want door de strenge selectie kunnen we de crème de la crème aanbieden van de pony's die beschikbaar zijn voor verkoop.

Anderzijds bieden we eigenaren de kans om hun pony aan een internationaal publiek aan te bieden. Echt een buitenkans! 

Klik hier voor een impressiefilmpje van de veiling.